Wie heeft TripleWE uitgevonden?

Wie is nou eigenlijk de man achter de unieke formule van TripleWe? Dat is Sander Kemper, bij velen ook wel bekend als de GevelGoeroe. Die naam doet hij zich eer aan, gezien hij al 25 jaar bakstenen gevels behandeld en in die tijd honderden projecten heeft uitgevoerd. Hij kan zichzelf een echte expert noemen en tackelt gevelproblemen waar soortgelijke bedrijven zich niet aan durven te wagen.

Sander bedacht de titel ‘GevelGoeroe’ niet zelf. Collega’s uit de branche gaven hem die bijnaam.

 

Zijn klanten zijn altijd zeer tevreden over zijn kennis en manier van communiceren. 

Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van gevelrenovatie, weet Sander precies welke problemen er ontstaan. Dankzij zijn kennis heeft hij al veel bedrijven en particulieren geholpen met hun problemen. Tevens heeft hij bijgedragen aan het handboek over gevelreiniging en milieu en zat hij in diverse commissies en besturen.

Jarenlange ervaring

Productontwikkelaar

Sander wilde graag een betaalbare oplossing vinden tegen vergipsing. Hij ontwikkelde het innovatieve en revolutionaire product TripleWe, dat gemakkelijk toepasbaar is. TripleWe is niet het eerste product dat Sander ontwikkelde. Eerder bracht hij de producten G15, G25 en G40 op de markt. Sander Kemper is met recht een expert te noemen. Nieuwsgierig naar de GevelGoeroe? www.gevelgoeroe.nl

TripleWE produceert zijn producten in eigen huis op Nederlandse bodem. Wij zijn per 1 oktober gevestigd aan de Nering Bögelweg 115 in Deventer. Nieuwsgierig? Maak gerust een afspraak of kom langs.

Blijf op de hoogte van het laatste TripleWE® nieuws!

[contact-form-7 404 "Not Found"]