TripleWE®
Nooit meer een witte gevel

Met TripleWE is er eindelijk een product op de markt dat effectief vergipsing tegen gaat. Het laatste wat je wilt bij een nieuwe woning, is een witte uitslag op de bakstenen. Vergipsing is een veelvoorkomend probleem bij veel gevels. Om die reden is het product TripleWE ontwikkeld.

De naam van het product staat voor drie keer de letter ‘W’, gevolgd door de letter ‘E’. Die letters zijn met een reden gekozen, namelijk: “Walls Without White Efflorescence.” In het Nederlands betekent het ook wel muren zonder witte uitslag. Wanneer je TripleWE gebruikt, wordt er een permanente bescherming op de muur aangebracht, waardoor de witte uitslag wegblijft. Het product is de afgelopen 3 jaar uitvoerig getest. Tijdens deze testen is gebleken dat het product heel snel werkt en gemakkelijk toe te passen is. TripleWE is door het TCKI onderzocht op de werking en bij juist gebruik veilig bevonden voor de baksteen om te verwerken.

Nooit meer vergipsing, cementsluier, vroege witte uitslag en smet dankzij TripleWE®

 

Witte gevels zijn vanaf nu verleden tijd.

Voordelen TripleWE® Original

De voordelen van TripleWE® zijn de eenvoudige verwerking door de metselaar of voeger en is bovendien zeer zuinig in gebruik. Wat het product ook bijzonder maakt is dat de metselaar zijn eigen werk kan behandelen. Speciale vakmensen hoeven er niet aan te pas te komen.

Daarnaast wordt het toegepast als de steiger er nog staat en ramen mogelijk nog niet gemonteerd zijn. Een belangrijk voordeel is dat het de gehele gevel beschermd tegen indringen van water en niet enkel de baksteen. Bovendien verwerkt de metselaar nu gewone bakstenen zonder de vervelende eigenschappen van vooraf gehydrofobeerde stenen. TripleWE® werkt extreem snel. Het product kan zijn werk doen bij een hoge alkaliteit (als de mortel nog niet uitgehard is). TripleWE® geeft binnen vijf tot tien minuten al resultaat en begint het hydrofoob te worden. TripleWE® is echt een uniek en zeer innovatief product.

TripleWE® Shop

Ons dealernetwerk groeit continu, bezoek één van onze dealers bij u in de buurt.

Kuipers Bouwmaterialen, Hardenberg

Altena steenhandel, Kampen

Steenhuys, Gramsbergen

Keramia, Hardinxveld Giessendam

Blijf op de hoogte van het laatste TripleWE® nieuws!

[contact-form-7 404 "Not Found"]